HaPe 242 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2012 Witam, Jaki system sprzedaży plików polecilibyście? Może być płatny albo darmowy. Co do modułów płatności to nie ma większego znaczenia jakie obsługuje, dopisać jakąś bramkę to najmniejszy problem. Od razu zaznaczam, że nie chcę Wordpress ani Joomla z odpowiednim pluginem, chcę coś lekkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2012 Tak samo poszukuje owego skryptu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2012 Zacznijmy od tego: http://lmgtfy.com/?q=Skrypt+sprzeda%C5%BCy+plik%C3%B3w A tak to TO powinno się Ci spodobać. Lepiej chyba korzystać z "komerchy" niż szukać darmowych rozwiązań. Poza tym nic darmowego CIEKAWEGO nie znalazłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2012 Zacznijmy od tego: http://lmgtfy.com/?q...BCy+plik%C3%B3w A tak to TO powinno się Ci spodobać. Lepiej chyba korzystać z "komerchy" niż szukać darmowych rozwiązań. Poza tym nic darmowego CIEKAWEGO nie znalazłem. W google szukałem, natrafiłem na ten skrypt, ale co mi z tego, że umożliwia on sprzedaż tylko jednej paczki, bezsens... Może poleci ktoś coś z zagranicznych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FINESEC 1 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2012 Zależy jakie pliki masz na myśli. Jeśli oprogramowanie to polecam shareit.com i fastspring.com. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 Code Canyon Clone Script kiedyś coś takiego widziałem za jakieś tam grosze. Poszukaj sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2012 Odkopuję temat, bo nie chcę zakładać nowego a pytanie mniej więcej takie same - poszukuję skryptu a la ThemeForest, czyli skryptu e-commerce za pomocą którego ja (i moi użytkownicy) będą mogli sprzedawać jakieś pliki, a ja czerpać profity z płatności. To, co za przykład podał SaVaGe, chciałem wypróbować, ale Site Vital mnie wrobiło, wzięło 5 dych a skryptu nie dostałem, no i się nie odzywają. Ma ktoś może jakąś alternatywę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach