majesgrudziadz 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 Witam mam nietypowy problem z zaadowaniem licencji przez serwer ts3. Mianowicie serwer jest uruchomiony na 32 sloty. otrzymaem w mailu pliczek licenskey.dat i wg zalecemailu wgraem go do root katalogu serwera ts3. wykonaem restart serwera. Serwer widzi plik licencji tworzy sobie plik serverkey.dat lecz sam serwer nadal jest na 32 sloty. Prosze o pomoc porade lub rozwizanie mojego problemu. PS Ta tak wiem przyjaciel google ani zadna inna przyjaciolka szukajka nie rozwiazala mojego problemu a meczylem ich 2 dni :-) Wysyane z mojego GT-P3100 za pomoc Tapatalk 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 Witam jeżeli licencja jest w katalogu serwera i jest on odpalony to znaczy że serwer ją widzi, a na koniec wystarczy tylko recznie zmienić sloty w edit virtual server. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majesgrudziadz 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2012 ahh co za czlowiek ze mnie :-) zapomnialem o tym ustawieniu :-) wroce do domu bo jestem w trasie to obadam i dam znac ale faktycznie na 99,9% to bedzie przyczyna :-) Wysyane z mojego GT-P3100 za pomoc Tapatalk 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach