Arek_92 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2012 (edytowany) Witam Chciałbym zlecić edycję jakiegokolwiek stylu forum IP.Board wyglądem pod mój portal, myślę że sprawa nie jest skomplikowana, forum ma wyglądać prawie identycznie jak portal łącznie z tłem, głównie chodzi o kolorystykę i mniej więcej położenie. Chciałbym dodać, że byłbym w stanie edytować to sam lecz na IPB pracuję od niedawna i nie mam z nim takiego doświadczenia w edycji plików, najbardziej chodzi o ich położenie, do czego oczywiście z czasem bym doszedł ale właśnie czasu mi brak, co innego z innymi skryptami for dyskusyjnych które znam od podszewki. Dobra do rzeczy. Zapewne nikt z was nie zrobi tego za darmo, obecnie mogę zaoferować promocję twojej osoby, strony internetowej czy forum, mogę też i jestem otwarty na propozycję szerszej współpracy, którą potraktuję jako sponsoring w kwestii wyżej wymienionego zlecenia, możliwości jest wiele. Dogadamy się oraz omówimy szczegóły prywatnie. Wszystkie zainteresowane osoby zapraszam do rozmowy. Adres portalu: http://pc-strefa.com.pl Kontakt: e-mail: zielinski_arek@wp.pl tel: mogę podać na pw lub poprzez zakładkę kontakt na portalu PS: Logo wykonam sam. Edytowano Lipiec 27, 2012 przez Arek_92 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2012 Szanuj czyjąś pracę. To czasochłonne zlecenie i nikt za przysłowiowy frajer tego się nie podejmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arek_92 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2012 Przepraszam ale jakbyś nie zauważył, napisałem że dogadamy się oraz omówimy szczegóły prywatnie i jeśli ktoś zarząda pieniędzy to napewno to rozważe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2012 Temat się powinno zamknąć, bo łżesz jak nie wiem. Pisałeś mogę też i jestem otwarty na propozycję szerszej współpracy, którą potraktuję jako sponsoring w kwestii wyżej wymienionego zlecenia czyli jak opłacisz to on nadal będzie sponsorem? Pisz prosto w twarz że nie masz kasy, a nie przekręcasz kota ogonem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arek_92 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2012 możliwości jest wiele. Dogadamy się oraz omówimy szczegóły prywatnie. Naucz się czytać ze zrozumieniem i odzywaj się grzeczniej, nie mam 16 lat i potrafię rozmawiać bez zbędnego cwaniactwa. Pracuję i stać mnie aby opłacić zlecenie, napisałem je tutaj bo napewno zostanie wykonane taniej, być może nawet nie za pieniądze a nie ukrywajmy napewno ty również szukasz tańszych usług. A to co napisałem to jest tylko propozycja i nikogo nie zmuszam ani nie namawiam, jeśli cię to zlecenie nie interesuje - zamilcz i zostaw uwagi dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2012 Podaj wprost w takim razie budżet. Na inną opcję raczej nie licz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2012 (edytowany) To samo do Ciebie. Naucz się czytać ze zrozumieniem. Zlecenia tutaj: http://www.webhostin...pracy-zlecenia/ Do tego podaje się wiedełki cenowe. Tak więc przenieś. A żeby nie było niedomówień to Regulamin działu Oferty pracy W przypadku poszukiwania zleceniobiorcy wymagana jest podana cena, która użytkownik jest gotów zapłacić za usługę. Dziękuję. Edytowano Lipiec 28, 2012 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arek_92 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2012 (edytowany) Dobrze rozumiem, mój błąd , poprostu nie zauważyłem działu, pierwszy w oczy rzucił mi się ten i byłem pewien, że jest odpowiedni. Co do zlecenia, nieaktualne. I z przykroscią muszę stwierdzić, że nie spotkałem się jeszcze z forum na którym są tak "niegościnni" ludzie, jeśli mogę tak to określić. Napisałem tu tylko kilka postów, przeczytałem kilkanaście innych wątków rozpoczętych przez innych użytkowników i zauważyłem, że zawsze kończy się tak samo - nie muszę tłumaczyć jak. Myślałem, że stali bywalce na tym forum cechują się profesjonalnym podejściem do innych użytkowników, ale widzę że nie. Pozdrawiam Edytowano Lipiec 28, 2012 przez Arek_92 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2012 Ponieważ nie ma dnia, tygodnia żeby jakiś dzieciak nie napisał o sponsoring czegoś tam (to vps, to shared, to domena, to nagrody...). Zwłaszcza w okresie wakacyjnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach