maly90 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Cześć, od paru dni pokazuje mi się czasami na stronach taki komunikat sprawdzałem w HyperVM i memory jest skończony a czasami powraca tak ze jest wolne jeszcze 25% (na oko), nie posiadam na VPS-ie tak duzo serwisów który by pobierały zasoby. Wszystko ze memory jest na wyczerpaniu, tylko czy to z mojej winy skoro są takie skoki może "matka" jest zamulona i wpływa na mojego vpsa którego mam na freecast Fatal error: Out of memory (allocated 8912896) (tried to allocate 311296 bytes) in /home/admin/domains/xxxxx.pl/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 251 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 memory jest skończony a czasami powraca tak ze jest wolne jeszcze 25% (na oko) Czyli, że co? Jest na 100%? w php.ini spróbuj zwiększyć memory_limit, o ile masz wolne zasoby jeszcze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Zobacz jakie masz zasoby gwarantowane a jakie burst i porównaj to z obecnym wykorzystaniem przez twój vps. Może na "matce" brakuje już zasobów a ty masz np zajęte dopiero 50-70%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 w HyperVM az mi wyzerowało...gwarantowane mam 512mb a burst 726MB a wy HyperVM jest 726MB/726MB. W jaki sposób sprawdzić ile mój wykorzystuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 daj na ssh : free -m i vmstat i pokaż czy coś masz wolnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Proszę oto zdjęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 (edytowany) del Edytowano Lipiec 15, 2012 przez tym (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 W jaki sposób sprawdzić ile masz zajętego ramu? Zainstaluj sobie htop. Głupoty to Ty piszesz,wyraźnie screen pokazuje brak pamięci ram i naprawdę nie wiem co ma tu pomóc htop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Czyli pozostaje albo dogadać się z firmą aby zwiększyła mi, czy to może być wina "matki" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Wykup wyższy pakiet ps. del Ten post był edytowany przez tym dnia: Dzisiaj, 18:53 Z cyklu idziemy czytać: man free Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach