FoXiK25 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 (edytowany) Oceniajcie Rewelacji nie ma ale zawsze coś . LINK DO SZABLONU - www.cs-nolife.pl Wykonuje Layouty na zamówienie . Kontakt : GG: 9884022 , Skype : Dawid135766 Edytowano Lipiec 15, 2012 przez FoXiK25 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Jak dla mnie wszystko za duże, top, ikony. Co do oprawy graficznej to bardziej pod BF niż CS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gibek2 12 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Dokładnie bardziej to layout pod BF 3 niż cs-a. A jeśli chodzi o wygląd to mnie się bardzo podoba top, cała górna część natomiast już później gdzie zaczynają się tematy jest to takie troche kłujące w oko. Ale jak dla mnie nie jest źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 Jeżeli na górze zaczynasz kolorami ciemnymi to na kij później robisz choinkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2012 (edytowany) Grafika & kodowanie: Cs-NoLife.pl Sami sobie stworzyliście i zakodowaliście szablon z motywami BF3 dla forum o Counter Strike? Ciekawa zagrywka... Moim zdaniem to wygląda słabo.... Te neonowe nazwy grup, wielkie ikony przerażają. Edytowano Lipiec 15, 2012 przez razor (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach