maly90 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 Cześć, chciałem dzisiaj sobie wygenerować wpłaty automatyczne z ustaloną kwotą.Wchodzę w wygenerowany link a tutaj wyskakuje błąd "Shop configuration error. Please contact with your seller. " patrząc po google, inni także skarżyli się na to, czy ktoś z was miał takie problemy? Czy jest jakaś rada na to? Może proponujecie jakąś alternatywę? Dzięki i Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 masz podpisaną nową umowę z Dotpay S.A. (Polska)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 Nie nie mam, ale rozmawiając z konsultantem dotpay powiedział mi ze nie podpisując jeszcze umowy to i tak usługi obecne i nowe będą działać poprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 Kiedy Ci to powiedział? 30.06. br zostały wyłączone wszystkie konta, które nie maja podpisanej umowy z S.A. (czyli są z czasów LTD z UK) i faktycznie od 1.07. wszystko przestało działać, a dane wpłat zniknęły z panelu. W takim razie musisz znowu sobie pogadać z konsultantem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2012 Ja w dalszym ciągu wszystko mam i czekam na wypłate pieniędzy. A zadnej umowy nie podpisywałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach