Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 (edytowany) Witam szukam hostingu nie drogiego z opłątą roczną Miejsce na dysku 1 GB Reszta Bez Limitu + Zarzadzanie strefą DNS CronJobs php-ss2 Edytowano Czerwiec 7, 2012 przez Cad0s (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 (edytowany) W ogóle to zły dział wybrałeś. Reszta bez limitów? Jaki budżet? Edytowano Czerwiec 7, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 (edytowany) Szczerze to iniewiediziałem gdzie to napisac wiec prosze moderatora o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu MZone rozglądałem się za wszą ofetą ale jak mówiłem jest mi potrzebne tylko takie paramety nie mam tysięcy na wydanie na hosing. Jeżeli cena będzie odpowienia hosting kupuję od zaraz do 60 zł brutto P.S zapomniałem dopisać php-ssh2 ale to chyba posiada już każdy hosting Edytowano Czerwiec 7, 2012 przez Cad0s (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 (edytowany) Do 60 złotych jest ogrom ofert, nawet u nas masz taki serwer. P.S zapomniałem dopisać php-ssh2 ale to chyba posiada już każdy hosting Niestety nie wszystkie firmy dadzą Ci gratis taką usługę. Edytowano Czerwiec 7, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 (edytowany) mzone 60 zł w skali roku tzn rocznie Edytowano Czerwiec 7, 2012 przez Cad0s (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 (edytowany) Tak, popatrz dobrze ... Edytowano Czerwiec 7, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 To ja chyba coś nie ten teges z oczami xD. widzę same 30 GB Transferu i same limity ;[ http://img850.imageshack.us/img850/6561/mzone.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 A o to Ci chodzi, chyba rynku nie znasz. To zycze szczescia za 60 zlotych rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Ja od siebie mogę polecić http://www.2ap.pl/oferta.html tylko musisz zapytać jak z php-ssh2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 (edytowany) Bez limitu tu szukaj bardziej na zachodzie Edytowano Czerwiec 7, 2012 przez bolek10 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 To ja chyba coś nie ten teges z oczami xD. widzę same 30 GB Transferu i same limity ;[ http://img850.imageshack.us/img850/6561/mzone.jpg Bardziej z glowa Za 60zl rocznie nie masz szans dostac takich parametrow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Panowie ja tylko zapytałem. do pana mzone nie chcę się narzucać ale przydało by się poczytanie ze zrozumieniem ;]. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 NIe wszystko da się rozumieć, pewnie minie trochę czasu zanim to pojmiesz. Bierz 2ap lepszej oferty raczej nie znajdziesz, tylko poczytaj dokładnie co daje Ci taki no limit, bo za chwilkę będziesz pisał jacy to oni są źli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Korzystam z mydevil od około roku ;] Ale mniejsza o to proszę o zamknięcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Kolejny zawiedziony, że za 60zł rocznie nie dostał wszystkiego nielimitowanego.. jaki ten świat jest zły;) Na Allegro od jakiegoś krzaka pewnie wyrwiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 możecie zamknąć temat bo panu wyżej coś nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 Nie "nie tak", tylko ma rację. Ten "Pan wyżej" prawdopodobnie dłużej siedzi w całej branży i orientuje się na rynku niż Ty, a takich powinno się słuchać. Za 60zł rocznie ciężko coś takiego znaleźć, musisz zdobyć większy budżet albo poszukać po prostu serwera WWW z dużymi parametrami (niekoniecznie nielimitowanymi). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezary188 40 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2012 W sumie to racja na allegro pelno krzakow ktorzy oferuja niby wszystko nieograniczone a w regulaminie juz ograniczone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach