czopkapelna 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Witam. Poszukuję osoby która mogłaby zainstalować serwer TS3 lub ventrilo na moim vps. Wiem, że nie jest to bardzo trudne, robię wszystko tak jak trzeba lecz i tak mi nie działa, nie wiem czemu. Dlatego właśnie chcę poprosić o to kogoś kto się na tym zna. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 zrób za tym poradnikiem a na 100% zadziała: http://forum.gamehostingtalk.pl/showthread.php?1592-Howto-TS3-PL-Instalacja-TeamSpeak-3-linux Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czopkapelna 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Niestety, dalej nie działa. Na serwerze wszystko pięknie się zainstalowało, jednak kiedy próbuję połączyć się z serwerem przez klienta TS3 wyskakuje błąd: The server version is outdated. The following features are known to not function properly: -Voice transmission can be corrupted, this server cannot be used with this client. The server should be updated. -Certain characters in text messages are transmitted incorrectly</li></ul> i This server version is outdated. Recent versions of the TeamSpeak Client will not function properly on this server. Please contact the hoster to update this TeamSpeak server. Kiedy podmieniłem link z tutoriala na najnowsze pliki teamspeak, serwer w ogóle nie wystartował... Znajdzie się ktoś kto poświęci 5 minut mojej sprawie i uruchomi ten serwer? Będę ogromnie wdzięczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Napisz na PW. Na bank starą wersję uruchamiasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 (edytowany) "The server version is outdated." No jezus maria. Ja rozumiem że można się nie znać, nie umieć skonfigurować. Ale tutaj jak BYK jest napisane że masz STARA WERSJE. :/ Edytowano Kwiecień 23, 2012 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 wchodzisz na stronę teamspeak.com i ściągasz najnowszą wersję po ściągnięciu instalujesz z tej najnowszej wersji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czopkapelna 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Misiek08 załatwił sprawę Dziekuję bardzo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Szybko i bezboleśne. 2 minutki i z licką stoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach