IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Właśnie wznowili rejestrację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 You Have Been Blacklisted - Contact Support Ktoś więcej ma taki problem? Pierwszy raz cokolwiek u nich rejestrowałem, mam własne, zewnętrzne IP, więc raczej podejrzenie multikonta odpada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Ktoś więcej ma taki problem? Pierwszy raz cokolwiek u nich rejestrowałem, mam własne, zewnętrzne IP, więc raczej podejrzenie multikonta odpada. Please note: VPS will be available for you to use within 2-5 minutes. Teraz sobie musisz do nich napisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Dał by mi ktoś takiego vps?Proszę mam jeszcze jeden vps do oddania jak cos to pw. Oddał byś 1?Nie moge napisać PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Ktoś więcej ma taki problem? Pierwszy raz cokolwiek u nich rejestrowałem, mam własne, zewnętrzne IP, więc raczej podejrzenie multikonta odpada. Mam ten sam problem, napisałem do supportu. Jednak odpowiedzi się nie doczekam, albo za bardzo długi okres czasu (sporo roboty mają z tymi darmowymi vps zapewne). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Serwery aktywowane są ręcznie musiscie odczekać swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lobker 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Mam ten sam problem, napisałem do supportu. Jednak odpowiedzi się nie doczekam, albo za bardzo długi okres czasu (sporo roboty mają z tymi darmowymi vps zapewne). Zbyt wiele razy sie logowaliscie poczekajcie z 1h i powinno być ok, jak nie to sciagnijcie "Hotspot Shield" do zmiany IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Czekam już na aktywacje z 20 min i nic :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lobker 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Ja czekałem z 2h wiec spokojnie oni też nie siedzą 24/7 co nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 (edytowany) Czekam już na aktywacje z 20 min i nic :/ to jeszcze poczekasz dobre kilka godzin jak nie więcej Edytowano Kwiecień 23, 2012 przez kvs (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Designer 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Ja czekałem 3 dni, więc spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Podałem w nazwisku "Kowalski".Mam nadzieje,że mi aktywują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 @up mogą nie aktywować. Mój VPS już działa. root@s3:~# ping onet.pl PING onet.pl (213.180.141.140) 56(84) bytes of data. 64 bytes from sg1.any.onet.pl (213.180.141.140): icmp_req=1 ttl=51 time=30.5 ms 64 bytes from sg1.any.onet.pl (213.180.141.140): icmp_req=2 ttl=51 time=30.5 ms 64 bytes from sg1.any.onet.pl (213.180.141.140): icmp_req=3 ttl=51 time=30.4 ms 64 bytes from sg1.any.onet.pl (213.180.141.140): icmp_req=4 ttl=51 time=30.4 ms node2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Ile czekałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr0lit 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Nie jest wcale tak źle, jak na darmową usługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 (edytowany) @darkmatthew, napisałem na FB i w 5 minut po wiadomości zostałem aktywowany, warunek = poprawne dane Prędkość pobierania z oficjalnych serwerów debiana w okolicach 400kB/s Edytowano Kwiecień 23, 2012 przez theqkash (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 @up Na tablicy czy na pw? Ciekawe po co im dane osobowe..Czyżby chcieli zarobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 jak zobaczą że jest zarejestrowanych 100 janów kowaliskich lub 200 jean van dame'ów to pewnie nie akceptną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Ciekawe po co im dane osobowe..Czyżby chcieli zarobić? nie, każdy z pracowników ma wytatuowany na czole czerwony krzyż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvs 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Ale tam nie podajesz kompletnych danych tylko imie i nazwisko, mozesz wpisac Miś Uszatek i dostaniesz serwer, pozatym jest ograniczenie na jedno IP jeden serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 @darkmatthew, na tablicy pod wpisem o otwarciu rejestracji ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Czekam już na aktywacje z 20 min i nic :/ No bez jaj.. Nie dość, że za darmo dają, to jeszcze wymagasz od nich aktywacji w 30 sekund? Co sie z tą Polską dzieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 W dalszym ciągu rozdają? Bo aż myśle o założeniu FB : ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 (edytowany) Chyba tak. Tylke że aktywacja trwa długo.Czekam już od 20 Edytowano Kwiecień 24, 2012 przez darkmatthew (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrovek 19 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 w zasadzie, dostałem VPS i działa...problem w tym że średnio 2 razy dziennie go wyłączają (muszę wejść w panel i kliknąć start), ale darowanemu koniowi itd...może z biegiem czasu się unormuje. Do jakiś testów spokojnie wystarczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach