Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2012 Cześć, Znacie może jakiś prosty system pomocy? Użytkownik loguje się na swoje konto, dodaje zgłoszenie - w nim odpowiednie dane i wysyła je. Ja je odczytuje, mogę odpisać itp. Coś darmowego i prostego - lub za nie wielka opłatą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2012 Witam polecam osticket.com sam korzystałem, chyba spełni twoje oczekiwania:)j Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2012 (edytowany) Firmowo mamy osticket - sprawuje się świetnie. Osoba pisząca jest poznawana po mailu i kodzie, ktory przychodzi na @ po napisaniu zgłoszenia - jak chcesz to sobie sprawdź i napisz na bok@biznes-host.pl, lub daj swojego maila na PW to ci utworze zgloszenie bys sobie go zobaczył od strony klient Sprawdx też trellis Desk - kiedys go prywatnie uzywałem i byl ok. Edytowano Luty 27, 2012 przez Marek607 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2012 Osticket to chyba najlepszy darmowy system pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach