Skocz do zawartości
Gość thetox

nawigacja do 200zł

Polecane posty

Gość thetox

Szukam do kupienia nawigacji samochodowej ale nie znam sie kompletnie, bo nigdy nie miałem i nie wiem co moze tam być przydatnego po za pokazaniem jak dojechać i fotoradarami.

nawigacja do 200zł najlepiej nowa

Ważne aby miała opcje gadania gdy za chwile będzie fotoradar

menu polskie, opcje wgrywania aktualizacji map i nie wiem co tam jeszcze może być przydatnego?

A i żeby tylko nie trzeba było płacić bo kolega ma w telefonie to płaci za nawigację

Edytowano przez thetox (zobacz historię edycji)

Gość Kamikadze

Fotoradary / Punktyh POI ma prawie każda nawigacja ale proponuję szukać tych które mają w miarę aktualne mapy i są dostępne jakieś aktualizacje do nich.

Z tydzień temu jechałem z Warszawy do Zakopanego z kuzynem to nawigacja "z tych tańszych" nagle mówiła "Zjechałeś z drog", "Przeliczam", "Zawróć", "Przeliczam" :)

Dzisiaj dostałem w rączki Lark FreeBird i wygląd fajny ale jeszcze nie testowałem w "terenie" - Tamta chyba też z tej serii ale mniejsza i starsza :)

Dane z tej nawigi:

Ram 64MB

Pamięć Flash 2GB z czego ponad 1GB zajmuje aplikacja+mapy :)

Jest wejście na kartę pam, słuchawki i USB :)

W zeszłym roku kupowałem dla rodziców nawigację Lark 50.5. Odblokowana. Wrzuciłem automapę. Latem zrobiłem z nią 4000 km po europie i dzialała świetnie. Jedynym minusem jest brak możliwości podpięcia anteny zewnętrznej.

od 2 lat korzystałem z Manta GPS060 , ale ostatnio przestala czytać karty pamięci i coś gubiła trase i lokalizacje, więc lezy na biurku jako zabytek.

Od kilku miesiecy używam:

http://allegro.pl/nawigacja-lark-freebird-43-3-super-cena-wys-24h-i2108240018.html

Wgrana na karte pamieci automapa radziła sobie świetnie po polsce, jedynie co w sobote nie mogla odnaleść przez chwile zasięgu w mieście, ale po przejechaniu kilku km sie odnalazła.

Gość Kamikadze

od 2 lat korzystałem z Manta GPS060 , ale ostatnio przestala czytać karty pamięci i coś gubiła trase i lokalizacje, więc lezy na biurku jako zabytek.

Od kilku miesiecy używam:

http://allegro.pl/na...2108240018.html

Wgrana na karte pamieci automapa radziła sobie świetnie po polsce, jedynie co w sobote nie mogla odnaleść przez chwile zasięgu w mieście, ale po przejechaniu kilku km sie odnalazła.

No właśnie bawię się identyczną :)

Gość Kamikadze

Osbługuje karty do 8GB :)

W maju przetestuje ją w niemczech jak dogram sobie jakieś mapki :)

A teraz słucham muzyki na tej nawigacji i nawet nawet jak na nawigację ciekawi mnie jeszcze jak z filmami jest :)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się