Skocz do zawartości
adell1877

Poszukiwania firmy z branży IT

Polecane posty

Poszukuję firmy z branży IT, która zapłaci za zakodowanie layotu + podstrona + modyfikacje do drupala + inne drobne elementy. Koszt całego projektu to cena około 2000zł netto. W internecie jako forum działamy od roku. Layout jest już zaprojektowany i zapłacony. Należy go tylko zakodować do drupala i wdrożyć moje pomysły. Niestety to już przerasta zasobność mojego portfela jako studenta.

Może opisze teraz sam pomysł:

Chcę stworzyć portal komputerowy. I pewnie sobie Państwo myślicie – kolejny? Po co? Nikt jeszcze w Polsce nie robi takich rzeczy w internecie na wielką skalę. Nawet pclab czy inne wielkie portale. A ja sam osobiście nie widziałem ani jednej recenzji. Odbiorcą tych artykułów byłyby osoby prywatne jak i firmy przede wszystkim. I to bez względu na to czy są to rozbudowane czy jednoosobowe. Z czasem na pewno zyskalibyśmy oglądalność, tym bardziej, że to nie jedyny mój pomysł. Kolejny pomysł jest powiązany z pierwszym. W Polsce też jeszcze nikt tego nie robi, ale za granica juz tak. Jednak jest to może kilkanaście firm.

Więcej nie chce zdradzać. Na początek potrzebowalibyśmy przynajmniej na zapłacenie kodowania i wdrożenia tego wszystkiego do portalu opartym na drupalu. Także kwestia CMSa odpada co oszczędza wiele pieniędzy.

Po więcej szczegółów osoby zainteresowane zapraszam na PW lub gg:6527188

To takie coś jak drabina z rybami gdzie stoją komputery i one sobie tam działają a ryby się pasą.

Żenada. Kiedyś to forum reprezentowało poziom a teraz..

Masz rację.. żenada. Pozmiom mniej niż zero. Co jeden to lepszy. Wszyscy chcą za darmo. Ah.. wybacz.. za reklamę wink.png

Kodowanie za darmo..

Konto www za 5 zł rocznie bez jakichkolwiek limitów, a najlepiej za darmo jakby dali. Choć ceny i tak są żenująco niskie.

VPSy za darmo.

Administracja za darmo.

Gdzie nie spojrzysz, to wszyscy błagają o sponsoring. Niektórzy to by sie dali na kopiejki pociąć za sponsoring. Firmy same sobie drukują pieniądze na utrzymanie działalności żeby rozdawać moc roboczą i usługi za darmo? Szukasz inwestora? To poszukaj w Aniołach Biznesu. Dlaczego tam nie popytasz? A bo inwestor jak wsadzi 2k netto, to spowrotem będzie chcial 2,5k netto. No nie? I tu już sie robi problem.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się