czopkapelna 27 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Witam. Planuję otworzyć mały hosting www i mam pewne pytanie. Prowadzę działalność gospodarczą a dokladnie zakład krawiecki i tu moje pytanie: Czy mogę z tej działalności sprzedawać serwery www? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Proponuję od razu zacząć od hasła przewodniego: Serwery szyte na miarę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dareksbs 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 możesz ! tylko w dziale kontakt napisz że przykładowo : [Nazwa Hostingu] należy do [Nazwa Firmy] i podaj dane typu. Nip i Regon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 O ile posiadasz odpowiednią wiedzę, to próbuj. A PKD się samo doda.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czopkapelna 27 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Czyli rozumiem, że nie będzie problemu. Wiem, że muszę iść do użędu zgłośić to, że będę sprzedawał serwery po moją dg ale czy coś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Do użędu nie idź bo to ci nic nie da. Natomiast do urzędu już pasuje iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czopkapelna 27 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 (edytowany) Przepraszam, pisane w pośpiechu Czyli po dodaniu PKD mogę spokojnie sprzedawać hosting www tak? Edit: Jeszcze pytanko Jakie PKD muszę dopisać aby sprzedawać hosting www i czy dla hostingu gier będzie takie samo? Edytowano Styczeń 3, 2012 przez czopkapelna (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2012 Było... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach