artur5236 13 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2011 Jakiś czas temu stworzyłem katalog stron ale nie pokazywałem go jeszcze na tym forum. Jeśli znajdziecie jakiś błędy lub macie swoje propozycje do rozbudowy stronę to bardzo proszę pisać w tym temacie. Z góry dzięki za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artur5236 13 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 Nie macie żadnych uwag? Ostatnio wprowadziłem jeszcze małe poprawki, byłbym wdzięczny za wszelkie opinnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2012 Styl jest fajny, ale przeniósłbym kategorie na lewą stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kostaki 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Wszystko gra tylko miniaturki stron barak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artur5236 13 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2012 Miniaturki stron ładują się w ciągu 24h. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach