Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
kaszub1136

SMS - Wypłacanie

Polecane posty

Witam. Posiadam jeden telefon na abonament z którego wgl nie dzwonię bo już nie jest mi potrzebny ale muszę go odbierać więc likwidacja nie wchodzi w grę. Mam na nim dość pokaźną sumkę i co miesiąc przybywa 140zł więc muszę coś z tym zrobić aby nie przepadało. I tu moje pytanie: Czy znacie jakiś sprawdzone serwisy które nie wymagają firmy a można wysyłać na swoje konto smsami pieniądze?? Chodzi mi o coś na wzór platnosci.pl ale nie posiadam firmy.

Z góry dzięki z odpowiedzi.

Homepay.pl daje 50% prowizji na start - jak msz większa kwote to napisz do nich może ci jeszcze z % podniosą :)

Piszesz że masz telefon na abonament, to jest klasyczny abonament czy oferta MIX? Bo to duża różnica.

W pierwszym przypadku w znanych mi ofertach doliczają sms premium do rachunku, a nie że pieniądze schodzą z pakietu kwotowego na rozmowy.

Abonament (kilka kont i jedno mam wolne). Kasa schodzi z kont nie jest nic doliczane.

Obecnie testuję platnosci-online. Wiecie może ile trzeba zgromadzić kasy z smsów do wypłacenia? Czy jest coś takiego że pod koniec miesiąca jest wypłata?

Gość Kamikadze

Z tego co wiem pierwszy dzień każdego miesiąca i też od jakieś sumy (aby pokryć koszty podatku + koszty wypłaty)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować