muaddib 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 (edytowany) Serwery na których trzymałem pliki wykupione w timnet.pl lezą. Podobnie ich główna strona. Wszystko zaczeło się wczoraj (sobota 22.10.2011r. po południu) >tracert timnet.pl Nie można rozpoznać nazwy systemu docelowego timnet.pl. Edytowano Październik 23, 2011 przez muaddib (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 Nie wiem co to za firma z "dupy" (tak w przenośni sporo się interesuję ale zadziwia mnie skąd ludzie takie firmy wynajdują)/ Zainteresuj się czyms bardziej znanym i stabilnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muaddib 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 Nie wiem co to za firma z "dupy" (tak w przenośni sporo się interesuję ale zadziwia mnie skąd ludzie takie firmy wynajdują)/ Zainteresuj się czyms bardziej znanym i stabilnym Zgadzam się, że firma jest "z dupy" ale nie miałem wpływu na wybór hostingu przez zleceniodawce ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muaddib 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 Serwery zaczęły działać po 24h przerwy ... i bez żadnej oficjalnej informacji o czymkolwiek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Netial.pl 2 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 Przynajmniej wiadomo że firma nie przestała świadczy usługi to zawsze jakiś mały plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 (edytowany) Nie wiem co to za firma z "dupy" (tak w przenośni sporo się interesuję ale zadziwia mnie skąd ludzie takie firmy wynajdują)/ Zainteresuj się czyms bardziej znanym i stabilnym Wielki znawco rynku hostingowego, to że jakiejś firmy nie znasz, nie znaczy że jest "z dupy". Ona istniała już w czasach, gdy Ty na chleb mówiłeś pewnie jeszcze 'j e b' To trochę jakby powiedzieć, że jabłka ze sklepiku osiedlowego są gorsze niż te kupione w markecie, bo koleżanka z innego miasta nie zna tego sklepiku za to market tak. Edytowano Październik 23, 2011 przez is_wm (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 Wielki znawco rynku hostingowego, to że jakiejś firmy nie znasz, nie znaczy że jest "z dupy". Ona istniała już w czasach, gdy Ty na chleb mówiłeś pewnie jeszcze 'j e b' To trochę jakby powiedzieć, że jabłka ze sklepiku osiedlowego są gorsze niż te kupione w markecie, bo koleżanka z innego miasta nie zna tego sklepiku za to market tak. Pracownik firmy ww. ? Doprawdy nie wiem czemuś się tak sfrustrował koleżko ale dla mnie to jest firma "z dupy". Jeżeli jesteś powiązany z tą firmą to wydajesz świetne świadectwo szacunku wobec innych atakując negatywne opinie, powodzenia w pracy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 Nie mam nic wspólnego z tą firmą, po prostu denerwują mnie takie opinie "fachowców", którzy myślą, że pozjadali wszelkie rozumy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alwaro 4 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 Strona ich jakoś dziwnie wygląda:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2011 Nie mam nic wspólnego z tą firmą, po prostu denerwują mnie takie opinie "fachowców", którzy myślą, że pozjadali wszelkie rozumy. Pomijając przedpotopowy wygląd strony , nie uważam się za fachowcal, co do zjadania rozumów to Ty się tak zachowuejsz Po to ktoś stworzył takie coś co nazywamy forum abym mógł zamieszcac swoje opinie , komentarze oraz prowadzic dowolna konwersację zgodną z regulaminem owego forum a tego nie naruszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach