kubu65 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2011 (edytowany) Szukam osoby która poprawnie skonfiguruje mi dns na vps'ie (CentOS + panel Kloxo). Domenę mam wykupioną w hekko.pl, serwer gdzie indziej, dodałem domenę do wirtuala w hekko i dodałem rekordy: ns1.domena.pl | 111.111.11.111 ns2.domena.pl | 111.111.11.112 oczywiście domena wskazuje na serwer, i teraz chciałem dodać inną domenę, do serwera i wywala "Host o podanej nazwie nie istnieje w systemie". Tak więc potrzebuje zrobić żeby można było dodawać domeny do serwera wpisując dns "głównej" domeny. Oraz jeśli jest możliwość wpisać również te dnsy w tej domenie głównej. Jeśli chodzi o cenę to nie wiem, bo jak ktoś ogarnia to pewnie dla niego 5 minut roboty, hmm... 30zł ? ps. przypominam, że mam panel kloxo, Edytowano Wrzesień 3, 2011 przez kubu65 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HandHost.pl 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2011 Witam, napisz na PW, lub na GG: 32544831 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach