neversoft2 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2006 Witam, Mam takie pytanie. Gdy sie ma konto resellerskie można sobie wgrac na nowo cpanle albo WHM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srok@ 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2006 nie, na koncie resellerskim możesz tylko zakładać konta.... Jak widze Twoją wiedze to powiem tak: daruj sobie hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2006 albo WHT? WHT ? Webhostingtalk ? Widze ze webhostingtalk.pl swoim WHT Panelem robi mala konkurencje dla WHM (WebHost Manager) 8) edit A tak juz na powaznie mowiac, to majac konto resellerskie opierasz sie na tych ustawieniach, ktore admin serwera wprowadzil i to od niego zalezy czy cos zostanie za/od/re-instalowane. Jesli sa jakies problemy z panelem itd. to on sie musi tym zajac. Jesli chcialbys by np. httpd albo mysqld inaczej pracowaly, takze od admina serwera zaleszy czy Twoje sugestie zostana uwzglednione. Dopiero na VPS / serwerze dedykowanym w pelni samodzielnie decydujesz o tym co / gdzie / jak pracuje (w uproszczeniu). Nawiasem mowiac to po co reinstalowac cPanel ? Jesli cos w nim nie dziala prawidlowo to updateuj go (tzn. admin) a jesli wciaz masz jakies problemy, to zadaj sobie pytanie 'co to za problemy' i sprobuj je naprawic. edit hehe dzieki za kolejna pochwale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2006 mozesz sobie wgrac ale nowy soft do telefonu heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neversoft2 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2006 mozesz sobie wgrac ale nowy soft do telefonu heheh Ostatnio wgrywałem ale do palmtopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thomaszek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2006 To nie szpanuj . Jeśli masz kłopoty jakieś z cPanel lub WHM to wal smiało do admina - on jest od tego by to naprawić. Jeśli tego nie zrobi wiadomo już, że warto się zmywać z serwera. Jeśli chcesz mieć pełną kontrolę nad swoim serwerem a konkretniej mówiąc jego oprogramowaniem czy elementami składowymi to najlepiej zakupić serwer dedykowany. Jednak to już są poważniejsze koszty i cena 600+ PLN jest nie dla wszystkich osiągalna. Oczywiście miesięcznie . Do tego jest niezbędna umiejętność obsługi systemu Linux (są też serwer na Windows, ale...). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neversoft2 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2006 hehe Gdy tu pierwszy raz zajrzałem to bardzo mało wiedziałem. Ale teraz dzięki Waszej pomocy.... coraz więcej. Dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach