Pantheon 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2011 (edytowany) Witam, Bardzo proszę o podanie firm które oferują VPSy w lokalizacjach ATMAN DC i eTOP. - onevps.pl A inne? Pozdrawiam! ps. Nie jestem zainteresowany innymi lokalizacjami. Edytowano Sierpień 6, 2011 przez Pantheon (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2011 http://neteasy.pl trzyma serwery w eTopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pantheon 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2011 Dziękuje - choć bardzo słabe parametry i OneVPS lepiej wychodzi. Inne jakieś ? (szukałem na google ale prócz one i unixa - jak dawniej jeszcze w AtM serwery mieli - tylko znalazłem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2011 Parametry nie są słabe, tylko adekwatne do ceny w ramach której otrzymujesz usługę managed i panel DirectAdmin . Jeśli potrzebujesz usługi bez tych ficzerów daj znać na maila albo PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2011 Sam eTop ma VPSy ale jak nie odpowida Ci neteasy to i to pewnie też nie, my z kolei nie planujemy na razie VPSów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pantheon 9 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2011 (edytowany) Jeszcze jakieś procz onevps, neteasy i datahouse? Pozdrawiam! Edytowano Sierpień 7, 2011 przez Pantheon (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach