Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
ajans

[HELP] Kilka pytan konfiguracyjnych - reseller!

Polecane posty

Mam kilka pytan:

1.Jak w Cpanel'u ustawia sie limit transferu m-c na dane konto

2.Jak mam wykupiona domene xXx.net jak ja moge podpiac, ten reseller byl pod moim adresem, a nie pod tym, ktory dostalem wraz z wykupionym kontem!

3. Co zrobic, gdy chce zmodyfikowac jakises konto ftp zalozone u mnie, badz je usunac a wyskakuje mi taki blad:

a) w przypadku modyfikacji

"The server was not able to find the document (./frontend/monsoon/ftp/editquota.html) you requested Please check the url and try again."

B)w przypadku usuwania

"The server was not able to find the document (./frontend/monsoon/ftp/realdodelftp.html) you requested Please check the url and try again."

Pozdrawiam!

1. Przy zakładaniu konta w WHM podajesz limit transferu.

2. Zaparkuj domene do tego konta via CPanel/WHM

3. Napisac do providera, ze brakuje plikow w skorce Monsoon ;-).

1. Mam tylko cos takiego jak quota i wg mnie dotyczy to tylko powierzchni, jaka przeznaczam na dane konto ftp.

3.Pisalem i juz tydzien sie grzebie ;]

2. Mam domene zaparkowana, ale nie wiem co dalej, bo wpisujac jej adres nie wyswietla mi strony ;/

1. Limit transferu możesz ustawić tylko w _WHM_. Jeśli go nie masz to Twoje konto nie jest kontem resellerskim..

Co do 2 i 3 - może czas zmienić providera :).

1. w WHM przy zakładaniu masz "Bandwidth Limit" - tam wpisujesz w MB limit transferu miesięcznego - np. 1024 MB dla 1 GB trafiku.

2. zaparkowałeś domene na koncie - a przekierowałeś ją na dnsy Twojego serwera ?

3. a gdzie masz tego resellera jak mozna wiedziec ?

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować