maniek015 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2011 (edytowany) Witam! Kupiłem niedawno serwer w h4y.eu mam na nim problem z pocztą, mianowicie, wiadomości nie mogę wysyłać bo jest błąd połaczenie SMTP , odbierać też nie bo pokazuje że nie ma takiego adresu ( przy wysyłaniu z gmaila, o2, oneta etc etc ) . Panowie twierdzą że jest wszystko ok, i jeszcze na mnie krzyczą że im zawracam głowę niewiadomo czym, że mam pełny dostęp do konta, niech sobie zrobie sam. Wydaje mi się że to ich wina, bo problem zapewne leży w początkowej konfiguracji serwera, którą wykonywał admin zaraz po zakupie... ... ale najlepiej obarczyć winą klienta Edytowano Czerwiec 19, 2011 przez maniek015 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniek015 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2011 Tak mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniek015 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2011 Właśnie mi cały czas przychodzi na DA że exim is curently down Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniek015 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2011 Dzięki wielkie, wszystko działa perfect !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach