Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2006 Witam, Poszukuje osoby która zainstaluje mi na serwerze panel jeden z tych: - Web-CP - VHCS2 (o ile wspolrpacauje z powerdns) - Lub jakis inny darmowy/autorski Moge dać: 50 zł Pilne. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2006 - VHCS2 (o ile wspolrpacauje z powerdns) IMHO tylko BIND9. sprawdz sobie na vhcs.net swoją droga tylko vhcs jest wart uwagi z darmówek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2006 może być też WEB-CP, ma nie najgorsze funkcje, a mi chodzi o cos zebym w prosty sposób tworzył konta userom i oni mieli swoje panele do zarządzania kontami - dla jasności to nie będzie żaden hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2006 no to prawie jak u mnie od 2 dni sobie konfiguruje rzeczy na prywatnym dedyku wczoraj tez zainstalowalem VHCSa (debian) ale jeszcze mam kilka problemow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2006 ale musze miec pdns i to jest bariera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach