mstplk 2 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2011 Witam, Szukam dobrego, prostego hostingu, który jest w miarę rozsądnej cenie i położony jest w ATMAN-ie w Wawie. Miałem właśnie kupować w Unixstorm, ale kolega był uprzejmy mi donieść, że US rezygnuje z ATM i przenosi się na Śląsk. A szkoda. US byłoby najlepsze, bo jakość/cena rewelacja, ale wolelibyśmy w ATM. Szukamy hostingu rzędu 10 GB hdd i ok. 30-50 GB transferu/m-c. Czy możecie coś polecić? Będę wdzięczny za propozycję, gdzie obsługa klienta nie jest na odwal i w miarę sensownie się tymi swoimi userami zajmuje. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2011 Szukamy hostingu rzędu 10 GB hdd i ok. 30-50 GB transferu/m-c. Czy możecie coś polecić? Będę wdzięczny za propozycję, gdzie obsługa klienta nie jest na odwal i w miarę sensownie się tymi swoimi userami zajmuje. Nie wiem jak u Ciebie z budżetem, ale tak na szybko przychodzą mi do głowy 4 firmy, w tym megiteam.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mstplk 2 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2011 Nie wiem jak u Ciebie z budżetem, ale tak na szybko przychodzą mi do głowy 4 firmy, w tym megiteam.pl. 480 zł. Trochę zdzierstwo, nie? Właśnie chodzi mi o poziom UnixStorm, który wg mnie jest genialny -- ATM, dobry support, super uptime i np. 180 zł za te same parametry co megiteam. To 300 zł mniej! A te 3 pozostałe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 17, 2011 mstpik "trochę zdzierstwo"? nie masz pojęcia nawet skąd mogłaby się brać różnica w cenie - nie rzucaj takich głodnych kawałków, bo wychodzi ci słoma z butów mogę ci znaleźć hosting o takich parametrach za 1000zł rocznie i zapewniam, NIE BĘDZIE to żadne "zdzierstwo" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2011 Nie odbiegać od tematu. Wątek o nowym DC Unixstorma przeniosłem do: http://www.webhostingtalk.pl/topic/30352-przenosiny-unixstorm-do-nowego-dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mstplk 2 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2011 mstpik "trochę zdzierstwo"? nie masz pojęcia nawet skąd mogłaby się brać różnica w cenie - nie rzucaj takich głodnych kawałków, bo wychodzi ci słoma z butów mogę ci znaleźć hosting o takich parametrach za 1000zł rocznie i zapewniam, NIE BĘDZIE to żadne "zdzierstwo" Odpowiadałem już na to więc drugi raz nie zamierzam. Miłosz chyba zgubił mój post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach