Skocz do zawartości
zlotowinfo

[Dyskusje] homepay.pl

Polecane posty

Gość kissi

Warto

indywidualne podejście, szybka pomoc i co najważniejsze szybkie wypłaty

witam

czy ktos z obecnych ma problemy z wyplatą srodkow z homepay? osobiscie mam brak wyplaty od lutego

System płatności Homepay ma problemy. Niektórzy z jego partnerów nie dostają pieniędzy od 2 miesięcy, a część klientów telefonicznie dowiedziała się, że przestój może potrwać kolejne 2 miesiące. Spółka początkowo milczała, po czym dość niespodziewanie ogłosiła przejęcie.

źródło:

https://niebezpiecznik.pl/post/problemy-homepay-partnerzy-nie-otrzymuja-pieniedzy-a-spolka-milczy/

Polecieli w ciula jak kiedyś platnosci-online :)

Pieniędzy nikt nie odzyska a firma zostanie zamknięta, typowe polskie ***** :)

Do sądu nie ma po co z Nimi, z takimi trzeba inaczej rozmawiać, ale pamiętajmy karma wraca :)

Tak więc jawnie mogę powiedzieć że spółka padła :)
Według informacji które uzyskałem w internecie, mozna sie dowiedzieć że prezes nie odpowiada od 3tygodni, a w biurze nie zostało nawet krzesło.

Dodatkowo ciekawa informacja, w czacie online na ich stronie zawsze przedstawiały się osoby z którymi pisaliśmy, teraz można zauważyć że takiej opcji nie ma i rozmawiamy z anonimem :)

Ja rozpoczęłam z nimi współprace jakoś pod koniec stycznia, do tej pory nie otrzymałam wypłaty, znaczy mniejszą część dostałam.

Aktualnie przenoszę się do innego operatora i będę walczyć o kasę, bo zebrała się dosyć spora sumka...

Pozdrawiam Kasia ;)

Edytowano przez legya (zobacz historię edycji)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się