swistak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2011 Witam, szukam polskiego pośrednika do kupna serwera z hetznera. P.s. przeszukałem forum, ale nie mogę znaleźć wszystkich firm na które nie dawno trafiłem z tego forum, także proszę o linki jakie znacie. P.s. sprawdzone i pewne firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2011 Zapraszam do nas, mamy także serwery w Hetznerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2011 De50.pl - polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swistak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2011 Na stronie widzę serwery UK. Mówiłem o hetznerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2011 Witaj, Zerknij na vihost.pl ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swistak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2011 Dokładnie, chodziło mi o vihost, co o nich sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2011 de50 czyli najdmen +1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2011 W Statnet masz niższą opłatę instalacyjną i wyższy abonament. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2011 Na stronie widzę serwery UK. Mówiłem o hetznerze. Serwery w UK. USA a także Hetzner. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireHost.pl&e-Cast.pl 11 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2011 (edytowany) Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą. Wszystkie ceny w naszym cenniku są cenami brutto. Edytowano Marzec 17, 2011 przez FireHost.pl&e-Cast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2011 Polecam de50.pl! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2011 Z Czystym sumieniem polecam Vihost.pl mam serwer (VPS) i nie narzekam, brak awarii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WebhostingIT 0 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2011 Witam, zapraszam na PM, posiadam owe serwery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach