cezar_baron 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2011 Witam Chciałem się Was chłopaki zapytać, jak mogę w Wordpressie dodać sobie podstronę w głównym panelu/menu, ażby zaraz po kliknięciu na nią przekierowało mnie na wskazany wcześniej adres ? Wcześniej coś próbowałem, ale nie wyszło i musiałem w ostateczności przywrócić bazę danych Jeśli nie wytłumaczyłem jasno, mój adres bloga to: www.baronlife.eu . Obok podstrony "Kontakt" chcę dodać taką samą, tylko z bezpośrednio odnośnikiem na innego bloga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abaddon 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2011 Jeżeli chcesz dodać link w górnym menu (tlo czerwone) to najszybciej będzie edytować lay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2011 Bzdura. Wordpress umożliwia w tej chwili dodawanie linków jako pozycji menu. Robi się to przez - ustawienia/wygląd/menu. Oczywiście szablon nie może być przestarzały i musi obsługiwać "nowe" menu wordpressa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abaddon 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2011 Nie napisał czy ma nowe menu wordpressa wiedz dałem mu odpowiedz uniwersalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2011 Ale nie jest to zawsze najszybsza metoda Najlepsze rozwiązanie to aktualizacja wordpressa i skórki a następnie edycja menu z poziomu panelu administracyjnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach