Skocz do zawartości
Adam Car

[email]

Polecane posty

Witajcie,

szukam hostingu poczty elektronicznej, interesuje mnie ok 10-20GB na kilka skrzynek z obsługą IMAP i klientem www

Teraz mam konto na gmailu, ale coś mi się średnio to podoba. Normalny hosting też nie wchodzi w grę, bo za drogo. Co polecicie?

Poproszę o oferty.

Jaki jest budżet miesięczny?

Szukam taniego rozwiązania, za 100-200 PLN/rok

eeee za darmo? nie będę mógł admina opieprzyć :)

Gość Matmaxalez

Prokonto to to samo o2.pl, a ja odkad jestem w o2 (od 2006 r.) to tylko jedna lub dwie awarie widzialem (mozliwe ze byly inne ktore nie zauwazylem) wiec moge z czystym sumieniem Ci polecic prokonto :)

Gość Mruczek

A co powiecie o "Business email" w home.pl ?

Wiem, że to "moloch", ale może akurat ta usługa jest jednak warta swojej ceny?

Oczywiście, zależy mi na bardzo wysokiej dostępności i obsługiwaniu przez dostawcę usługi takich rozwiązań jak: POP3, IMAP, Push IMAP, dobry webmail, obsługa wielu domen oraz brak reklam, stopek i innego badziewia :-)

Podpinam się pod temat, czy jest jakieś komercyjne rozwiązanie dla obsługi email na skrzynkę minimum 40GB ?

Raczej nie skłaniam się pod rozwiązania serwer dedykowany, VPS, zależy mi na wysokiej niezawodności 99,9% tak by można było podpiąć MX z własnej domeny. OVH daje konta 2GB, prokonto 10GB, Google apps 7GB(Free) i 25GB(dla firm), a czy zna ktoś rozwiązania komercyjne dla większej pojemności?

Gość Matmaxalez

zakup wlasnego vpsa lub konto www i na tym konta zakladaj

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się