Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Tomasz_

Zapraszam do uczestnictwa w projekcie

Polecane posty

Witam

Firma w której pracuje organizuje nowy projekt dotyczący stworzenia oprogramowania do zarządzania serwerem którego przeznaczeniem jest hosting ( faza pierwsza ). Oprogramowanie będzie działało na zasadzie Pleska, Confixa., Vhcs, itp. Oprogramowanie będzie rozprowadzane bezpłatnie. Szukam chętnych osób do uczestnictwa w projekcie z biegłą znajomością PHP, Perla MySQL mile widziana znajomość J2EE, Java. Dodatkowym atutem będzie podstawowa znajomość usług działających na serwerach hostingowych. Osoby pracujące nad projektem mogą liczyć na wsparcie finansowe, uczestnictwo w organizowanych szkoleniach a także dalszą współpracę przy realizacji projektów.

Wszystkich chcących przyłączyć sie do projektu proszę o przesłanie informacji na PW dotyczącej:

Realizowane projekty

Miejsce zamieszkania

Umiejętności

Czas ( oszacowanie czasu jaki by mogli poświecić w ciągu tygodnia na projekt )

Chciałbym tylko wspomnieć że jest to projekt „Non Profit” tak więc wsparcie finansowe jest miłym dodatkiem do ciekawego projektu a nie ciekawy projekt dodatkiem do wypłaty.

Serdecznie pozdrawiam.

Gość voytar

Czym ten panel miałby zarządzać (apache, bind, sendmail, etc.?) i w jakim PHP (4/5) byłby pisany?

Gość

O, LOL to ja mogę się zaoferować do tłumaczenia tego na angielski :)

OPEN SOURCE 4EVER! :)

możecie na mnie liczyć.. jakbym mógł się przydać :)

Mysle ze jest to bardzo dobra inicjatywa , bo narazie niema darmowych panelow do zastosowan hostingowych ktore moglyby konkurowac np z cpanelem czy pleskiem...

Bardzo chcialbym pomoc ale w perlu dopiero raczkuje, juz niemowiac o pozostalych....

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować