kamil306 35 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Witam, potrzebuje na dzis vps, wiem ze niedziela jest ale moze ktos sie znajdzie... potrzebuje jak najwiecej pamieci ram pod jave ram min 1,5gb dysk 30-50gb procesor min 2.5x 100mb lacze traffic na poziomie 500gb chyba ze pan z vihost sie znajdzie gdyz tam mam vps ale nie wyrabia prosze o oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Jaki masz budżet na VPSa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Zapraszam do nas, VPS może być aktywny w kilka minut po zaksięgowanej wpłacie (Paypal lub Moneybookers). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil306 35 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Dziekuje za szybkie odpisanie, generalnie sytuacja u mnie wyglada tak ze niechce znow stracic pieniedzy, dlatego jak da rade na 24h dostac vps do przetestowania maszyny pod java? i pod mono, cena do 100zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Hostdell.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil306 35 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 hostdell.pl za wysoka cena czy ktos ma cos ciekawego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Zaloguj się na głowanet.pl i wejdz do panelu > Nowe zamówienie > Serwery XEN HVM i popatrz na parametry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiberhead 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Witam w nowym roku i zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą serwerów VPS. VPS Business z konfiguracją: Gwarantowany CPU 2,4 GHZ Gwarantowany RAM 1024 MB SWAP RAM 2048 MB Dysk twardy 60 GB Miesięczny transfer 1000 GB Ilość adresów IP 2 lokalizacja Niemcy Wirtualizacja Xen 30-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy! Proszę podać Imię i Nazwisko oraz e-mail adres aby mógł Pan dostać Test Serwer na 7 dni. Cena: 80zł na m-c http://www.fiberhead.pl support@fiberhead.com Z poważaniem Albert Horyza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniek015 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 www.serwerydlaciebie.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach