krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 Gdzie zarejestruję tanio domenę info? Szukałem szukałem i widzę że w glowanet.pl kosztują 22zł i się zastanawiam... Jak u nich wygląda z obsługą? Są jeszcze jakieś inne tanie firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 Zależy Ci na Polskim dostawcy? Jeśli nie, to w http://godaddy.com jest domena .info za mniej niż 10 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 No właśnie lepiej aby był polski... a co do godaddy to wiele osób pisze że wartościowe domenki sobie przywłaszczają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 Nie chciałbym się wtrącać, ale w dzisiejszych czasach nie zarejestrujesz już wartościowej domenki. Z takimi przekrętami w godaddy się nie spotkałem, ale zawsze jest taka możliwość. Z firm posiadających Polski support, możesz brać w głowanet.pl lub w ovh.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2010 az.pl zaproponuję.. jeśli nie kupowałeś żadnej globalnej dostaniesz info za 9,90.. W godaddy masz obecnie za $1.99 domenę info.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2011 Ja bym Ci polecił, na ovh.pl lecz tam domena *.info kosztuje 19,99 zł, lub na az.pl tam za to domena *.info kosztuje 9,99 zł netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2011 Dzięki. Kupiłem w OVH ale teraz za kilka dni będę potrzebował kolejną info i jak radzicie wezmę w az. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2011 A sprawdziłeś cenę odnowienia? Jak nie, to sugeruj się właśnie ceną odnowienia, a nie rejestracji, zwłaszcza jak planujesz potem domenę przedłużać (a chyba po to chcesz ją mieć). AZ.pl jeśli chodzi o odnowienia już nie wygląda tak miło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2011 A sprawdziłeś cenę odnowienia? Jak nie, to sugeruj się właśnie ceną odnowienia, a nie rejestracji, zwłaszcza jak planujesz potem domenę przedłużać (a chyba po to chcesz ją mieć). AZ.pl jeśli chodzi o odnowienia już nie wygląda tak miło. Jak dla kogo poza tym zawsze może przetranserować domenę do innego dostawcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach