maniek015 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 Witam! Szukam w miarę taniego VPS-a tak aby utrzymał spokojnie ruch na stronie około 50-100 online. Cena do 50zł/mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nexon 12 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 Witam! Szukam w miarę taniego VPS-a tak aby utrzymał spokojnie ruch na stronie około 50-100 online. Cena do 50zł/mc Tutaj jest fajna oferta, sam mam zamiar z niej skorzystać (VPS 4) http://vihost.pl/vih...serwery-vps.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniek015 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 Można własne DNS-y? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 Można jak najbardziej ; ) PS. Widzę, że przeciekła już do internetu nowa oferta ViHost. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniek015 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 Mam pytanie, potrzebuję aby dane były zapisywane na oddzielnym dysku, czy stacji co 24h, przede wszystkim baza danych, względem tego co polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 co do tego to różnie. Zwykle, jeżeli jest to root vps, to wtedy nikt tego za Ciebie nie robi, ewentualnie możesz dostać przestrzeń na backup. Zazwyczaj firmy oferują wykupienie konta FTP na oddzielnej maszynie i tam możesz sobie przesyłać backupy. Możesz jeszcze dokupić innego vps' a i tam robić upload backupów. Jeżeli to jest managed VPS, to firma robi to za Ciebie. I tak np. (z tego co widzę) w vihost dokupujesz sobie oddzielnie takie konto FTP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniek015 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 Rozmawiałem z ViHostem, i nie mogę robić backupów, znaczy mogę ale muszę mieć specjalne skrypty, jak to mi Pan admin odpowiedział. A mógłbym po prostu bazę codziennie pobierać na swój komputer z serwera i backup juz mam heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 Rozmawiałem z ViHostem, i nie mogę robić backupów, znaczy mogę ale muszę mieć specjalne skrypty, jak to mi Pan admin odpowiedział. A mógłbym po prostu bazę codziennie pobierać na swój komputer z serwera i backup juz mam heheh łap klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniek015 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 Decyzję podjąłem. Kupuję dedyka z Kimsufi C-250G Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nexon 12 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 PS. Widzę, że przeciekła już do internetu nowa oferta ViHost. Tą ofertę otrzymałem od BOK, napisałem email z zapytaniem, po czym w odpowiedzi otrzymałem między innymi szczegóły nowej oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2010 Tą ofertę otrzymałem od BOK, napisałem email z zapytaniem, po czym w odpowiedzi otrzymałem między innymi szczegóły nowej oferty W sumie oferta jest na tyle ciekawa, że pewnie ktoś z firmy nie mógł wytrzymać i już się pochwalił. ; )) Oficjalnie będzie ona wprowadzona jakoś po nowym roku. Dla dodatkowego smaczku powiem, że przewidywane są również bardzo ciekawe promocje począwszy od rabatów po specjalnie oferty managed ; )) Na więcej szczegółów oczywiście będzie trzeba poczekać. Dodatkowo po nowym roku wyjdzie na świat parę innych usług pod marką vihost.pl. EOT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach