Skocz do zawartości
Mikołaj FC.pl

Nowa Partia PJN

Polecane posty

Nie wiem czy widzieliście, ale na allegro można kupić domenę nie gorszą niż PIS.pl, czy PO.pl, czyli PJN.PL

Co myślicie o samej partii? Krótko mówiąc - ma szanse?

Pozdrawiam

Nie będę robił wywodów na ten temat, więc powiem (właściwie napiszę) krótko. Wytwór prosto z PiS'u wiele nie zwojuje.

Gość Pokuć

Ale jeżeli nie będą pieprzyc trzy po trzy jak Kaczyński i nie nastawią się tylko na atak na PO to może i będą mieli szansę na sukces... Niemniej ja na nich głosować nie zamierzam, sympatyzuję jednej partii i nie zagłosuję na inną nawet jakby obiecali mi darmowy internet symetryczny w rurce 100 Mbit/s ;)

To że pis się rozpieprzy to było już od dawna wiadomo, można powiedzieć że pierwszy objaw był 10.04.2010. Kwestią czasu było to aż ludzie będą odchodzili z pisu. Prezydent zginął w Smoleńsku, co by nie mówić to w przeciwieństwie do Jarka nie ział nienawiścią do wszystkiego co się rusza, na placu boju został polityk agresywny i pokręcony wewnętrznie który odreagowuje swoje kompleksy na narodzie i na wszystkich i wszystkim... Ludzie to nie krowy i lubią czasem zmieniać poglądy. Ekipa z PJN miała chyba dość szukania wszędzie spisku żydów, masonów czy innej hołoty... Ja rozumiem że szukanie spisków jest dla niektórych sensem życia, ale nadmierny angaż powoduje właśnie takie a nie inne konsekwencje...

Z drugiej strony to całe PJN może być genialnym zabiegiem ludzi od PR. Kaczyński jest coraz mocniej pokręcony wewnętrznie, jest coraz mniej przewidywalny, odchodzą ludzie z jego partii, zakładają swój biznes, łapią 35% poparcie, idą na wybory, biorą te 35%, ludzie ich lubią bo jest nadzieja że w tym za przeproszeniem pokurwionym kraju będzie lepiej, ulegają złudnej iluzji normalności, pis bierze te swoje 20%, PO i SLD mają dużo mniejsze poparcie na rzecz PJN, potem robią koalicję z pis albo wcielają ,,synów i córki marnotrawne" w swe szeregi i mają większość w sejmie i w tym momencie mamy ciag dalszy zasranej wojny polsko - polskiej... Jeżeli tak będzie to tasiemiec moda na sukces będzie miał za***istego konkurenta :D

Gość

PiS sam się nie rozwala, robi to PO - w końcu lepszy taki temat zastępczy niż prawda o ich rządach.

PO chce naprawdę samo rządzić i mam tu na myśli sytuację, gdy będziemy mieć ten cały lipny PSL jako sługusów PO, potem socjalistów z SLD i eurosocjalistów z PO. Ostatnio był temat zaprzestania dofinansowywania partii z budżetu, a tu chodzi po prostu o to, że rządzący będą mieli największe łapówy, a opozycja nic, zero, w ten sposób będzie tylko jedna partia rządziła. Czerwony kłamliwy pies przodujący PO dąży do wyprzedaży naszego kraju (ostatni pomysł: sprzedać lasy), a media wciskają ludziom bzdury typu "PiS jest agresywne, PiS jest 'be' ". A ludzie wciągają tą siekę ustami i nosem zamiast zastanowić się gdzie są reformy, gdzie są obietnice przedwyborcze i co się w tym kraju w ogóle dzieje.

Koniec końców ludzie wolą zap.. ć za 1000zł na 60-letni kredyt na swoje 40 metrów w wieżowcu "byle tylko PiS nie był u władzy". To dopiero jest masakra! Najbardziej idiotyczny przykład "efektów" demokracji, gdzie tępa masa prowadzi myślących tylko i wyłącznie przez swoją ilość.

Ja myślę, że PJN to może być chwyt marketingowy, ale ...PO. Zapłacili komu trzeba, aby był rozłam w PiS, aby ta partia znowu straciła.

Niestety, to jest chory kraj. Od 20 lat świętujemy odzyskanie niepodległości, ale rządzą nami agenci... i nie są to nawet agenci naszego kraju, niestety.

Acha, mała uwaga (w sumie powinna być chyba na początku): nie jestem za PiS, jestem za JKM, UPR, WIP.

Sponsi, ale u nas wyborcy sami za siebie nie umieją myśleć. Co na to poradzić...

Poza tym ci co głosowali na Donka mogą się cieszyć. W końcu zrobił nam drugą Irlandię ;) Tak jak obiecał :D Z większym vatem napewno będzie się żyło lepiej.

A co do JKM, to on powinien rządzić w tym kraju :) Wszyscy politycy się go boją.

Gość Pokuć

8 na 10 osób w tym tfu kraju twierdzi że JKM to palant, oszołom, debil i faszysta. I te 8 na 10 osób nigdy go nie słuchało i w żaden sposób nie analizowało tego co on ma do powiedzenia. 8 na 10 osób pindoli bez jakiegokolwiek pomyślunku to co mówi im tvn, gazwyb, iti i inne czerwone gówna. Więc o czym my tu mamy rozmawiać ? Ten naród jest intelektualną pustynią.

Co do PJN uważam że jest to chwyt marketingowy, jeszcze tylko nie wiem czy ze strony PO czy PiS, czas pokaże kto ma racje :)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się