kaminiak23 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Witam, Szukałem w google ale nie udało się - czy ktoś wie może o istnieniu dodatku do DirectAdmina który pozwoliłby na ustawienie w trakcie tworzenia nowego usera: - czasu na jaki jest przydzielony serwer (konto) - tak żeby po 1 miesiącu/roku/to co się ustawi zablokował usera - to jest oczywiste i normalne w kilku innych panelach (jeśli dobrze pamiętam) ale w DA tego nie ma - to idiotyzm - wysyłanie wiadomości z przypomnieniem o upływającym czasie wykupionego konta To jak mi isę wydaje podstawowa opcja jaka powinna być w takim panelu - brakuje mi tego. Czy może ktoś zna taki dodatek lub jeśli nie mógłby napisać takowy (jaka cena?) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Kolego, takie powiadomienia i ustawienia firmy stosują poprzez WHMCS koryjest zintegrowany z DA czy tez Cpanelem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 DA tego nie ma - to idiotyzm To nie jest takie głupie jakby Ci się wydawało. Te funkcje przejmują różne nakładki billingowe. DA sam w sobie panelem billingowym nie jest. Jest API i to daje większe możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaminiak23 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Dzięki wielkie za szybką odpowiedź i podpowiedź - nie wiedziałem o tym - poczytam - pierwsze zerknięcie na to nieco odpycha (nie wiem czy to się pobiera i instaluje czy u nich bezpośrednio - ale najpierw zgłębić to spróbuję sam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2010 Kupujesz, ppobierasz i instalujesz jak kazdy skrypt. Przykład: panel.glowanet.pl lub też możesz calą strone zbudować na tym skrypcie przyklad to freecast.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach