Paul 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2010 Witam, Moglibyście doradzić gdzie można najtaniej przedłużyć domenę pl (na razie domena jest w AZ.pl ale tam strasznie drogie przedłużenia...). - Czy któraś firma dodaje do domeny choćby małe (nie 1MB jak ovh) serwer www (na trochę plików php itp.) oraz możliwość edycji stref domeny (tak aby móc korzystać z poczty na Google). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2010 Ja przeniosłem i przedłużyłem w glowanet.pl, ale też co niektórzy oferują masternet.pl. Sprawdz oby dwie firmy lub więcej np. jeszcze może być ovh co mi najszybciej przychodzi do głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2010 MasterNet.pl ma taką samą cenę jak OVH.pl - więc bez rewelacji... - jak jest z obsługą w MasterNet.pl? - lepiej niż w OVH.pl? Co do oferty GlowaNet.pl to jest tańsza o 4zł. od oferty w/w firm więc czy jest warto przenosić tam domenę? Kto poleci jeszcze jakieś firmy? Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 Ja przeniosłem swoje domeny do glowanet.pl jakieś 1-2 miesiące temu i nie narzekam a raczej polecam (reszte przeniosę zapewne po nowym roku), taniej o 4 zł tak jak piszesz i to pobiło masternet.pl i ovh oczywiście czym taniej tym lepiej a utrzymywanie dnsów nie sprawia glowanet.pl problemów widać bo nie narzekam heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 Kto poleci jeszcze jakieś firmy? Aby oferować niskie ceny za domeny, trzeba mieć ich trochę u siebie. Wybierz między MasterNET (polecam) i GłowaNET. Ovh sobie można odpuścić dla spokoju (więcej zabawy z np. przekazywaniem domeny na kogoś innego), zresztą polak z polakiem nadaje na innych falach Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 28, 2010 Nawet jeżeli ceny w MasterNET są takie same jak w OVH to i tak polecam to pierwsze. Trzeba wspierać naszą gospodarkę a nie francuzów ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2010 Nawet jeżeli ceny w MasterNET są takie same jak w OVH to i tak polecam to pierwsze. Trzeba wspierać naszą gospodarkę a nie francuzów ;] Zgadzam się z tym postem, daltego też moje leżą w glowanet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2010 Z tego wszystkiego to najlepszy będzie Master Net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2010 Z tego wszystkiego to najlepszy będzie Master Net dlaczego najlepszy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2010 dlaczego najlepszy ? Firma jest pewna i prowadzona przez osobę o odpowiednich kompetencjach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2010 A dropped.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2010 A dropped.pl ? Osobiście nie miałem z nimi problemu. Mają fajne ceny dla innych domen, PL u nich nie rejestruję. Swoją drogą możesz luknąć na ten temat: http://www.webhostingtalk.pl/topic/18871-droppedpl-absolutnie-naganne-postepowanie/ Mimo wszystko pewniej w MasterNecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach