krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2010 Przepraszam że nie używałem wyszukiwarki ale chciałem zaaktualizować dane. Także oprócz domeny co pisałem w ostatnim wątku szukam także jakiegoś hostingodawcy. Tylko nie wiem jakiego. Parametry konta +/- Pojemność 2GB w górę Transfer min. 10GB Bazy Mysql i PHP Najlepiej jakby można rozliczać się co kwartał albo pół roku chociaż to nie wymagane. Nie będę owijał w bawełnę i powiem że duże znaczenie ma czy firma sprawdzona i koszty utrzymania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2010 Ze swojej strony polecam http://linuxpl.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2010 Podaj jeszcze ile jesteś w stanie zapłacić za miesiąc/rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2010 No to zależy od parametrów. W linuxpl mam 2 serwery i może spróbuję czegoś innego teraz. Będzie to małe forum dlatego chodzi mi o jak najniższy koszt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2010 Zapraszam do zapoznania się z pakietem EasyPack+ z oferty kont www w Hekko.pl. W cenie 68,32 zł brutto za rok otrzymasz 4GB pojemności oraz 10GB transferu miesięcznego. Możesz również rozliczać się kwartalnie/półrocznie w tym pakiecie zgodnie z cennikiem. Nasze serwery umieszczone są w Polsce - Gdańsk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2010 oo wiele dobrych opinii słyszałem o waszej firmie. I rozliczanie kwartalne, półroczne także wszystko mi pasuje. Chyba się zdecyduję u Was. /// jak to wygląda jakbym np. po pół roku chciał przejść na wyższy pakiet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl00keRs 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2010 Koniecznie sprawdź unixstorm, spełni Twoje oczekiwania w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2010 /// jak to wygląda jakbym np. po pół roku chciał przejść na wyższy pakiet? Zmiany można dokonać automatycznie w panelu rozliczeniowym - jest generowana faktura pro-forma na różnicę kwoty między pakietami w stosunku do wykorzystanego okresu rozliczeniowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2010 a może ktoś coś o tej firmie powiedzieć bo pierwszy raz o niej słyszę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl00keRs 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2010 Praktycznie o każdej firmie polecanej w prośbach jest osobny temat, który dotyczy opinii danej firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2010 Jak ma być tanio, dobrze i dużo to sprawdź jeszcze http://glowanet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2010 Zapraszam do zapoznania się z ofertą MZone Group: Ze swej strony proponujemy serwer SW2000 http://www.mzhost.co.uk/sharehosting.html Do wyboru: dowolna lokalizacja, panel zarządzający, okres płatności, kanał płatności (Paypal, przelew na konto bankowe w PKO BP, Moneybookers). Oferowany pakiet zawiera, 14 dniowy darmowy okres testowy. W przypadku pytań zapraszam na chat do konsultanta, lub poprzez Helpdesk (linki na stronie głównej). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach