Davred 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2010 Mam problem z poczta u mnie na vps. poczta się pobiera ale nie chce wysyłać, niby program obsługujący pocztę jest dobrze skonfigurowany, bo wszystko było ok na innym serwerze, konta zostały porobione na nowym etc , i przepięte zostały dnsy, odkąd poczta zaczęła łapać już na nowym serwerze poczta wychodząca padła mam taki komunikat: wysylanie wiad nie powiodlo sie poniewaz polaczenie z serwerem smtp mail.domena.com.pl zostalo przerwane w trakcie reaLIZACJI NALEZY SPROBOWAC PONOWNIE LUB SKONTAKTOWAC SIE Z ANDMINISTRATOREM SIECI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2010 A co mówią logi serwera? Sprawdzałeś je wogóle? Jaki serwer poczty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomiabc 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2010 mi to wygląda na DA. wyłącz szyfrowanie dla smtp i spróbuj wysłać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach