Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
grzyniu

hosting

Polecane posty

Cześć , to mój pierwszy post więc proszę się nie denerwować.

Sprawa wygląda tak że planuje mieć stronę internetową do moich filmików z you tube gdzie będzie kilka zakładek (zdjęcia/sklep/filmy/kontakt itp) oraz forum z działami. Na stronę przewiduje że nie będzie wchodzić więcej niż 5000 osób dziennie (po jakimś czasie). I kompletnie nie wiem jaki mam wybrać hosting , na co zwracać uwagę. Dobrze by było jakbyście coś podpowiedzieli.

Na początek wystarczy dowolny pakiet, przed Tobą długa droga promowania serwisu w sieci.

Większość firm pozwoli Ci na zmianę pakietu na wyższy w trakcie trwania umowy w związku z czym wybierz coś małego.

Ze swojej strony proponuję pakiet EasyPack z 2GB powierzchni i 5GB

transferu miesięcznego, powinno to początkowo zaspokoić całkowicie Twoje potrzeby.

Koszt tego pakietu to 42,70 zł brutto za rok. Serwery zlokalizowane są w Polsce, w Gdańsku.

W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu.

Witam!

Proponuję tutaj zapoznanie się z ofertą OVhost.pl. Jeśli ma to być projekt komercyjny to zdecydowanie polecam serwery zlokalizowane w Polsce, na początek myślę że wystarczy najtańsze konto Micro 2GB pojemności 10GB transferu miesięcznie, w każdym czasie można zawsze przejść na wyższy pakiet. Więcej informacji znajdzie Pan na naszej stronie:

http://www.ovhost.pl/hosting-Polska

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować