ramelof 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 Witam. Potrzebuje jakiś hosting obsługujący Javę/Tomcat. W tej chwili potrzebowałbym coś co będzie niedrogie, które będzie używane ok 9 miesięcy (nie muszą być wygórowane pakiety, obecnie zaczynam się uczyć tego języka). Na potem chciałbym mieć normalne zaplecze hostingowe wraz z obsługą Javy/Tomcat. Firmy mile widziane, najchętniej to poproszę wraz z ofertą cenę roczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramelof 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2010 W tej chwili jak najniższa, potem mogę przeznaczyć ok 20 zł na miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 W tej chwili jak najniższa, potem mogę przeznaczyć ok 20 zł na miesiąc. O ile mi wiadomo hosting JSP nie jest popularny a tym bardziej tani, na pewno nie 20 zł na mieś ja na Twoim miejscu kupił bym VPS i postawił sobie sam kiedyś miałem vps tu http://www.vpsrepublic.com/vps.html na opcji za 5,5$ można już coś takiego postawić ale będzie mulić aż strach na takim za 9,5$ będzie ok dla nauki (wiem stawiałem na tej maszynie mysql+tomcat5.5 na debianie i nie mam zastrzeżeń) ale 9,5 dolara to około 30 zł. Generalnie VPS hostingi są o ile szukałem drogie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramelof 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 Dobrze to jak tak sprawa wygląda to poproszę w takim razie oferty VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomK 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2011 Ceny hostingu JVM sa uzaleznione glownie od rozmiaru sterty Xmx. Dla wiekszych serverow jak glassfish warto wziac VPS. Generalnie hosting java w Polsce jest dosyc drogi (regular hosting zreszta tez Jesli chodzi o oferte shared hosting to polecam www.jvmhost.com w okolicach 15-20 PLN mozna miec 64MB dedykowany JVM z cpanelem i jvm control panelem. Dla prostych aplikacji/stron wystarcza 32MB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach