maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2011 Ja z firmą serwerydlaciebie nie miałem poważniejszych problemów , lecz drobne występowały. Zleciłem reinstalacje systemu na Debian , a zainstalowali mi Centosa , poźniej oczywiście napisałem ze chciałem inny. W godzinach szczytu na forum padała mi baza i dostęp do ssh bo jak twierdzi support przekraczałem ich limity. Miałem 16 rdzeni po 250 na jednym , więc serwer miał wysoki load , srednio w godzinach szczytu 10-15 , potem wysypywał sie mysql. Gdy kończy nam sie abonament nie można zlecić zmiany serwera itp , musimy opłacić serwer na kolejny miesiąc. Support w moim przypadku pisał tylko o wykupieniu wyższego pakietu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlotowinfo 15 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2011 czytając komentarze serwery tej firmy to porażka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniek015 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2011 U mnie serwer miał być gotowy wczoraj wieczorem a do tej pory nie ma mimo zapewnień... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach