Skocz do zawartości
wyjadacz

seo adder czy się opłaca ?

Polecane posty

Jesteśmy producentami rozwijanego od 2010 roku oprogramowania Microsite Manager do pozycjonowania, a dokładniej budowania i zarządzania zapleczem seo. Warto się choćby zapoznać z tym oprogramowaniem, opinii w internecie jest wiele, a także przygotowaliśmy porównanie funkcjonalności w formie tabeli (czarno na białym) z innymi podobnymi polskimi narzędziami: http://bit.ly/pozycjonowanie-porownanie

Wejdźcie na forum pio. I poczytajcie opinie ;)

Obecnie najbardziej polecanym skryptem jest omniadd i najskuteczniejszym. Publiker też świetnie sobie radzi. Ale każdy odradzi Ci seoaddera ;) Miałem przyjemność korzystać z seoaddera skuteczność strasznie marna a baza ogromna. Ostatnio testuje donprecel/donlinkage ma wszystko czego mi potrzeba ale jakoś mi nie wychodzi ;) Być może zasłaby mam serwer dla niego.

Co do donprecel to automatycznie się rejestruje w wordpressach tworzy powiedzmy kilkaset kont. na preclach i można wtedy dodawać projekty pokolei i wpisy ;) Pełen automat. Na 4k wordpressow chyba zarejestrował mi ~320. (moja wina bo kiepska baza ;) )

Zarejestrować, zarejestrował lecz czytać maili to już coś nie chce i zapisywać danych (login, hasło). Może to moja wina w końcu dopiero testuje ;) Możliwe że to wina mojego hostingu bo całość na nim trochę muli i 300 kont zakładało przez noc ;p a powinno chyba trwać mniej niż pół godziny.

Z chęcią zainwestowałbym w jakąś dodawarke ale windowsową jakby ktoś miał namiary na coś takiego to proszę o kontakt ;) (ale nie xrumer)

Mogę udostępnić konta w adderze za jakieś grosze. Mam któregoś addera i stoi praktycznie nieużywany.

Jestem zainteresowany :D:D Proszę o kontakt

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się