XemiX 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2009 Witam! Poszukuję darmowego Panelu Administracyjnego który zainstaluje na VPS. A tak wgl. to do postawienia serwera gry F1 potrzeba jakiś panel admina? Sory za pytania, ale nie jestem w tym za dobry. Jestem zielony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2009 To że jesteś zielony, nie zwalnia z obowiązku szukania w Google, i na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2009 dziesiątki takich tematów już było na forum, opcja szukaj boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2009 Polecam do zarządzania serwerem Webmina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2009 Witam! Poszukuję darmowego Panelu Administracyjnego który zainstaluje na VPS. A tak wgl. to do postawienia serwera gry F1 potrzeba jakiś panel admina? Sory za pytania, ale nie jestem w tym za dobry. Jestem zielony nie potrzebujesz żadnego panelu, jak znasz ssh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2010 Jak napisał pan wyżej nie potrzebujesz żadnego panelu,wystarczy program łączący się z SSH(polecam PUTTY) i VPS,no i troche chęci,wpisz se w google. "Jak zrobic serwer gry F1 na VPS?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ark. 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2010 Jeżeli potrzebujesz konfiguracji LAMP http://pl.wikipedia.org/wiki/LAMP polecam panel ISPConfig. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach