PTR_STARE 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2009 klik Dlaczego nie działa, do administracji nie mam kontaktu a jestem ciekaw czemu akurat ta strona a strona ich firmy działa klik Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2009 Działa, przynajmniej u mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
softnet 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2009 U mnie tez dziala, ale koszmarnie wolno. Jezeli obie wirtryny znajduja sie fizycznie na tym samym serwerze, tzn. ze dodales cos do kodu strony co ja zamula. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2009 Fakt ładowanie strony ( szczególnie o hip hopie) daje wiele do zyczenia, ale za to strona sklepu mi bez problemu latala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2009 klik Dlaczego nie działa, do administracji nie mam kontaktu a jestem ciekaw czemu akurat ta strona a strona ich firmy działa klik Pozdrawiam Te dwie strony są umieszczone na dwóch niezależnych serwerach. IP1: 87.98.222.93 IP2: 94.23.92.34 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2009 Mi osobiscie dziala. Dwa strona czesto nie tyle co nie dziala, lecz naprawde wolno wczytuje sie . na iPlusie bardzo czesto gdzie mam pokazany czas transfer itp strona wczytuje sie okolo 2/3 kb/s podczas gdy ine strony smigaja z normalna predkoscia. Z tego co ja osobiscie wiem strona bardzo zamula przez rozwiazania skryptu i tzw spam, distroje forum. Ogolnie jesli ci potrzeba kontak do administracji hiphop maial czy gg moge ci na pw podac, choc z nimi naprawde dogadac sie to trudny orzech do zgryzienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2009 Obie się ładują. Pierwsza wolniej, druga szybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2009 Obie ładują się dosyć szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach