xmorfeuszx 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2009 Witam... Poszukuję serwera, głównie z zastosowaniem jako FTP. Sądzę, że minimalna pojemność to 20 giga i transfer na poziomie 50 gb/m-c to jest minimum. Jeszcze z zabawek które chciałbym mieć to kilka adresów FTP z wydzieleniem na katalogi (jak by można było przypisywać różne uprawnienia do kont w obrębie katalogu to już by była bajka). To są w/g mnie wymagania minimalne - i teraz pojawia się pytanie co wybrać i gdzie wybrać - zaznaczam że za dużej gotówki nie chcą mi na to dać I teraz moje pytanko - co sądzicie o nowych serwerach wirtualnych w OVH?? Konkretnie chodzi mi o wersję "PRO" ? Testował to może ktoś?? Spełni moje wymagania i oczekiwania?? Czekam na opinie i porady Z góry dziękuje Pozdrawiam Morfeusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2009 jaka cena ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmorfeuszx 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2009 jak najniższa :] obawiam się że mogę mieć nawet problemy z przepchnięciem tych trzech stówek z OVH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach