Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Diwi

Nowe narzędzie do sprawdzania pozycji strony w Google

Polecane posty

Witam. Chciałbym przedstawić nowe narzędzie do sprawdzania pozycji w wyszukiwarce google. http://diwi.pl/sprawdzanie_pozycji/ jeżeli można to prosiłbym o raportowanie wszystkich błędów które wychodzą podczas sprawdzania pozycji. Narzędzie przeszukuje do 1000 pozycji.

Jeżeli wszystko będzie dobrze działać i nie będzie żadnych problemów to byc może udostępnie kod źródłowy chociaż przymierzam się do zrobienia polskiej wersji narzędzia DP :) (tylko dla polaków :))

Pozdrawiam

Wysłany Sob Wrz 10, 2005 9:43 pm:

W najbliższym czasie mogą wystąpić problemy i będzie wyświetlany komunikat o tym iż strona nie jest w pierwszej 1000

Pozdrawiam

U mnie jest ok - strona faktycznie jest na 4 miejscu w googlach jak i w twoim skrypcie :)

Cóż już wiem w czym problem :). Czasami narzędzie działa poprawnie a czasami nie (przez ok 1-2 godziny). Pracuje nad rozwiązaniem :). Narazie narzędzie jest wystawione do beta testów tak aby wychwycić wszystkie błędy :).

Pozdrawiam

Wysłany Nie Wrz 11, 2005 1:38 pm:

Ok teraz skrypt powinien już działać poprawnie :) problem został rozwiązany :). Niestety może się to wiązać z wydłużeniem czasu działania skryptu :)

Pozdrawiam

Niestety może się to wiązać z wydłużeniem czasu działania skryptu

No bardzo sie wyyyydluzylo chyba, bo ja czekam juz ok. 3 minut, a przy moim laczu to duzo :)

a ja sobie do swojego uzytku napisalem skaner, ktory pobiera slowa z metatagow oraz skanuje strone w onecie wp i interi (katalog polski) oraz google dziala wysmienicie :)

Ok narzędzie teraz powinno działać szybko i pokazywać właściwe wyniki.

P.S To nie wina serwera :).

Pozdrawiam

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować