3502274 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Hej, poszukuje serwera pod kilka blogów i jedno forum. Zależy mi na dużej uptime nie lubie gdy strony mają zwiechy. Potrzebuję: - 35GB transferu miesięcznego - minimum 5 baz MySQL - przydało by się więcej niż 1 konto FTP - nielimitowana ilość domen Do tej pory hostowałem strony na home.pl i nazwa.pl. O home.pl nie moge powiedzieć złego słowa 100% uptima... natomiast nazwa.pl borykała się z problemami (zwiechy na parę sekund dość częste) i czas przetestować coś innego. Czy możecie coś doradzić? Myślałem nad serwerem PROFFESIONAL w netmaster.pl 150zł/miesiąc. PS: Nie opłaca się bardziej kupienie VPS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 150zł/miesiąc. za takie pieniąde to nie lepiej kupić serwer dedykowany XL w kimsufi.pl , lub dużo taniej vps'a w http://active-hosting.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczortrex 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 150zł? no niezła sumka, jakie obciążenie generują owe skrypty? vps jest dobry, jednak bez podstaw administracji unix nie ma szans aby go ogarnąć, no chyba że zapłacisz za managed vps moim zdaniem wystarczy porządny hoster i będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3502274 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2009 Widzę że home.pl zmienił ofertę. Powiększono parokrotnie pojemność i transfer serwera. Jednak wrócę do home.pl... Teraz w najmniejszym pakiecie współdzielenie FTP i ponad 125 GB transferu miesięcznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach