neon103 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Jeżeli nie mam u Ciebie jeszcze konta, a masz w ofercie serwery w cenie do 60 zł netto to chętnie kupię. Od długiego już czasu zajmuję się pozycjonowaniem stron, mam setki klientów więc potrzebne mi są nowe IP. Kupię konta w różnych firmach, których jeszcze nie posiadam. Ważne jest IP - kupię nawet 10 kont w 1 firmie ale zależy mi na tym, aby były inne klasy. Nie interesuje mnie tylko zmienna końcówka - takich mam już ponad 400. Tylko wirtualne serwery, 7 dni okres próbny, fv. Proszę o oferty na PW. Damian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Islington 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Zapraszam do nas: hosting do 60 zł 14 dniowy okres próbny bez zobowiązań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna.vdahosting 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Zachęcam do kontaktu,a prześlę Panu konkretną oferę. Anna, +48(71)7101554 anna@vdahosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Witam, Zapraszam do zapoznania się z ofertą modern HOST. Konto personal mini 45 zł rocznie netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 Witam. Zapraszam do nas konta www od 29 zł rok netto http://active-hosting.pl/oferty/tanie-konta-www.php Pozdrawiam Damian Miodek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach