ziomski 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 Posiadam serwer VPS http://www.serwerydlaciebie.pl/serwer_wirt...latinum_X3.html Mam na nim uruchomione trzy serwery gier: dwa call of duty 2 jeden 36 slot drugi dwadziescia, oraz jeden cod4. do tego stoją na nim dwa serwery team speak. Wczoraj zebraliśmy sie z chłopakami pograć, dodam ze na zadnym innym serwerze nikt nie grał. Jakość gry dobra, jednak pojawia sie co jakiś czas lag, który wszyscy odczuwają. NIe wiem czy to kwestia konfiguracji czy łącze nie daje rady. Ktoś mi powiedział że te serwery nie nadaja się do gier, mam nadzieję że to nie prawda bo musiałem zapłacić za rok z góry. :/ Co radzicie? Może ktoś pomoże oczywiście nie za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2009 Może to być wina dysków Bo procek dobry a ram dużo. Jeżeli jest to wina dysków to nic nie poradzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziomski 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2009 Nie dobrze, mam nadzieję że się mylisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach