Piotrek99 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Witam Chcę przekierować stronę domena.pl/kontakt.php na domena.pl/kontakt/ piszę więc RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^kontakt/$ kontakt.php [L] Wszystko niby działa ale kiedy po "/" wpisze cokolwiek to też przekierowuje np. domena.pl/kontakt/blabla --> przekierowuje na kontakt.php --- a na pasku adresu jest domena.pl/kontakt/blabla domena.pl/kontakt/////// --> przekierowuje na kontakt.php --- a na pasku adresu jest domena.pl/kontakt/////// Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Z góry dziękuje za wszelką pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karol508 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Zrób tak i zobacz czy działa: ^kontakt/?$ kontakt.php [L] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrio Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 POMOCY ! ! Ile ty masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek99 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Ile ty masz lat? Zwróciłem się o pomoc na tym forum oczekując fachowej odpowiedzi a nie takich "docinek" Skoro jusz wszystko wiesz i umiesz to zapanuj nad swoją dumą i nie naśmiewaj się z innych bo nie każdy rodzi się profesjonalistą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Zwróciłem się o pomoc na tym forum oczekując fachowej odpowiedzi a nie takich "docinek" Skoro jusz wszystko wiesz i umiesz to zapanuj nad swoją dumą i nie naśmiewaj się z innych bo nie każdy rodzi się profesjonalistą. Gramatycznie staraj się być poprawniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotrek99 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Gramatycznie staraj się być poprawniejszy. Przepraszam za literówkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrio Zgłoś post Napisano Maj 20, 2009 Skoro jusz wszystko wiesz i umiesz to zapanuj nad swoją dumą i nie naśmiewaj się z innych bo nie każdy rodzi się profesjonalistą. Jakbyś nie zauważył nie naśmiewam się z twojej niewiedzy, tylko z twojego sposobu "pozyskiwania" "odpowiedzi" :> Przepraszam za literówkę. hmm, dziwna ta literówka :> "z" => "sh" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach