joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2009 Witam ! Jak w temacie do sprzedania 2 voucher'y po 100 euro w serwisie bet-at-home.com do wykorzystania na wszystko. Sprzedaje bo mi nie potrzebny , gdyz jeden voucher przypada na konto a ja juz wykrozystalem Swoj danwo temu Oba wygrane w pokera i sa calkowicie legalne. Pieniazki z vouchera mozna przelac na rachunek bankowy gdy sie wplaci minimum 50 zł. Co wazne to nie jest bon ! wiec prosze nie mylic B) Cena 150 zł sztuka. Kontakt via PM lub GG 6412010. Pozdrawiam PS: Doszly mi 2 kupony Adwords , zaraz do moda napisze zeby stary temat otworzyl ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2009 Witam ! Jak w temacie do sprzedania 2 voucher'y po 100 euro w serwisie bet-at-home.com do wykorzystania na wszystko. Sprzedaje bo mi nie potrzebny , gdyz jeden voucher przypada na konto a ja juz wykrozystalem Swoj danwo temu Oba wygrane w pokera i sa calkowicie legalne. Pieniazki z vouchera mozna przelac na rachunek bankowy gdy sie wplaci minimum 50 zł. Co wazne to nie jest bon ! wiec prosze nie mylic Cena 150 zł sztuka. Kontakt via PM lub GG 6412010. Pozdrawiam PS: Doszly mi 2 kupony Adwords , zaraz do moda napisze zeby stary temat otworzyl ! Po wpłacie 50zł do BAH, możesz całość wypłacić na konto? Nie trzeba obracać tych 100 euro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joker666pl1 0 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2009 Panowie juz sprzedane ;( Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach